Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

isabell

19. 9. 2012 7:42
....

Budu za rejpalku, ale váš sloh mi skoro nedovolil dočíst blog do konce, také chybějící mezery za čárkami stěžují čtení a o přemíře vykřičníků nemluvě. A nadpis(y) máte vvyvedeny kapitálkami v rozporu s kodexem ;-)

7 0
možnosti
TS

Blábolivý Brod

19. 9. 2012 7:44
Re: ....

To je fakt, je to poněkud těžce stravitelné...

1 0
možnosti
PD

viinnee

19. 9. 2012 7:19
sklad

Takže, když je vlastně bezpečnostní opatření kvůli pohybu ve skladu, tak by to mohli vylepšit. Každý kdo chce vstoupit musí si přinést reflexní vestu, aby ho řidič ještěrky viděl a náhodou nesrazil a taky ještě přilbu, kdyby něco spadlo z o něco výše umístěných regálů.;-D

3 0
možnosti
R

roman37i

19. 9. 2012 7:39
Re: sklad

Každý kdo má děti ví, že jsou svým způsobem nevyzpytatelné. Na ulici je člověk musí hlídat na každém kroku, jenže tam má čas se jim věnovat. Pokud ve skladu beru krabice se šampony, nebo s čímkoliv, musím se plně věnovat nákupu a dítě se snadno zaběhne. To samé pochopitelně platí i pro běžné obchody, jenže ty se "těžkou technikou" nezaváží.

2 0
možnosti
VK

kral

19. 9. 2012 5:20
Vazena pani

Za svuj zivot jsem toho projel docela dost. Sluzebne i soukrome. Nikde jsem se ale ve vetsi mire nesetkal s nejakym omezovanim, co se tyce vstupu deti.Je pouze na rodicich jak tyto sve zlaticka zvladnou a pak na ostraze toho ktereho obchodu, jak se s pripadnym rusenim vyporada. Pausalizovat s tim, ze deti do X let ne, to je proste nehoraznost  a v obchodech jakym je Makro je to naprosto nepochopitelne. Ostatne, tento retezec ma vubec prapodivne predstavy o prodeji. Sice uz jsem tam nebyl radu let ale pamatuju na zakaz vzit si sebou nakupni  tasku.

Nezli plosne zakazy, melo by se pristupovat k zakaznikum citliveji.

4 0
možnosti
A

Alfie

19. 9. 2012 5:30
Re: Vazena pani

Makro je VELKOBCHOD, skutečně cosi jako samoobslužný sklad. Také tam mezi regály jezdí paletové vysokozdvižné vozíky a je třeba opatrnosti. Vstup je omezen nejen pro děti do 12 let, ale i pro samotné zákazníky - je třeba mít živnostenský list, na jehož základě vám vystaví zákaznickou kartu. Zkrátka to není obchod určený pro běžné nákupy, které se vám vejdou do jedné nákupní tašky.

Příklad - když si jako podnikatel půjdete vyzvednout stavební materiál do velkoskladu, co myslíte, bude tam moci vaše malé dítko pobíhat mezi balíky cihel a pytli cementu?

10 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2446x
Jsem žena nepříliš emancipovaná,jen ctím práva a především povinnosti každého člověka k sobě i druhým, napříč kontinenty,dobou,věkem i okolnostmi

Seznam rubrik

Oblíbené knihy